Dat Trauma Sensitieve Yoga (TSY) echt werkt en direct kan bijdragen aan het welzijn en vertrouwen van mensen die kampen met de gevolgen van trauma lees je in de twee recensies hieronder.

Een nieuwe cursus start op woensdag 15 januari; er is nog plaats voor ca 2 nieuwe deelnemers. Zie agenda voor verdere praktische informatie.

Trauma Sensitieve Yoga bij CPTSS – testamonials

“Na veel gelezen te hebben (Bessel van der Kolk) over trauma en de behandeling ervan, kon een cursus Trauma Sensitieve Yoga (TSY) niet uitblijven. Mijn therapeute vond het ook een heel goed idee, om middels TSY in contact te komen met mijn lichaam. Ik vond het heel spannend, maar Mieke is wel de meest veilige persoon om dit bij te doen. Na de eerste keer TSY heb ik simpelweg goed geslapen, iets dat ik al tientallen jaren niet had gekund. Bovendien merkte ik na een paar keer op dat mijn hartslag rustiger werd. Ik weet zeker dat dit door de TSY komt, maar niet in het minst door Mieke. Zij houdt me op een rustige en prettige manier voortdurend bij de les, oftwel mijn lijf, door continue bewustwording te creeren van mijn lichaam, middels vragen, tips of nieuwsgierigheid. Bovendien voel je de vrijheid om keuzes te maken in de oefeningen. Iets wat mensen met trauma/cptss vaak moeilijk vinden. De eerste cursus is helaas afgelopen maar gelukkig gaan we in januari 2020 weer door! Mieke is echt een topper. Rustig, lief, heel deskundig en veilig. Ik zou het iedereen aanraden die op zoek is naar een aanvulling op therapie. – MV “

“Ter aanvulling op mijn therapie (schematherapie) ben ik bij Mieke beland. Elke week hadden wij een yogales die aanvoelt als een geleide meditatie. De yoga wordt met grote zorgvuldigheid gegeven, rekening houdend met alle aspecten waar wij als cursisten met een trauma mee behept zijn. Ik slaap sindsdien stukken beter en kan mezelf beter ontspannen. Een absolute aanrader voor mensen die overwegen de uitdaging met zichzelf aan te gaan. – MiW “

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.