We zijn inmiddels enkele weken op weg in het nieuwe jaar. Wellicht geef je al bewust invulling aan enkele van je goede voornemens? Voor zover ‘ontspanning’ (in de zin van meer rust in je hoofd en een betere fysieke en energetische balans in je lichaam) tot jouw wensen behoort, zijn onderstaande activiteiten wellicht net wat jij nodig hebt:

 

CURSUS ‘PUUR ONTSPANNING’
In deze cursus deel ik mijn meest effectieve, favoriete, toegankelijke en direct toepasbare technieken om lichaam en geest te ontspannen. Geen yoga of fysieke inspanning; het gaat echt om rust en ontspanning. Totaal 5 keer, steeds met een aantal weken tussen de sessies. Je krijgt de oefeningen op audio mee om thuis verder mee te werken. Start op 2 februari, tijd van 10.00 – 12.00 uur. Kosten bedragen €115,-.VOORPROEFJE:   klik hier voor een mooie ontspannende meditatie (ca 12 min).

YOGA
Wil je liever fysieke actie met een meditatieve component, kom dan naar Yoga. Komende maand is de proefles gratis. Lestijden dinsdag 18.30 uur, dinsdag 20.00 uur (nieuw) en woensdag 9.15 uur.

MINDFULNESS VOOR MANTELZORGERS
Niet iedereen weet wellicht dat ik naast mijn praktijk ook voor Evita Zorg werk. Hier begeleid en verzorg ik kwetsbare ouderen, vaak met dementie, zowel thuis als in een groep voor dagbesteding. Prachtig werk voor een prachtige en innovatieve organisatie. In deze rol heb ik ook vaak te maken met mantelzorgers, die vaak kampen met stress, frustraties, overbelasting en moeilijke emoties. Afgelopen najaar mocht ik voor het eerst een training ‘Mindfulness voor Mantelzorgers’ aanbieden aan deze doelgroep. Dit bleek een zeer waardevolle ervaring voor alle deelnemers. Zonder uitzondering gaf ieder van hen aan dat het geleerde bijdraagt aan de manier waarop zij met de lastige situatie omgaan en dat zij hiermee ook beter voor zichzelf kunnen zorgen. Op vrijdag 31 januari start een nieuwe cursus en er is nog plaats! Dus ben jij of ken jij iemand die hier wat aan zou kunnen hebben: geef het door en neem contact op. Klik hier om door te gaan naar de site van Evita voor meer informatie. Je kunt ook altijd mij direct benaderen.

En…voor de snelle beslisser: morgen (woensdag 22 januari) geef ik een inloopscholing  “Ontspanning & stressreductie” bij Evita. Ook toegankelijk voor externe deelnemers. Zowel een sessie om 15 uur als om 19.00 uur. Bel of mail mij voor meer info

 

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.