… is in

Ik merk dat het mij niet makkelijk afgaat om een begin te maken met deze nieuwsbrief. Wat te zeggen in een periode waarin alles zo fundamenteel anders en onzeker is ? Waarin we zo diep en direct geconfronteerd worden met de kwetsbaarheid en onvoorspelbaarheid van het leven ? En met alles wat dat in ons oproept aan gedachten, emoties en reacties?

Tijdens een van mijn dagelijkse meditaties kwam helder in mij op: “Er is eigenlijk maar 1 kant die we op kunnen en dat is bij onszelf naar binnen”. Daar kun je ruimte vinden om te zijn met wat er is en bestaansrecht te geven aan al je ervaringen. Daar kun je ook kwaliteiten als vertrouwen, sereniteit, acceptatie en diepe rust vinden door contact te maken met de essentie van je Zijn. Om van daaruit gesterkt en bemoedigd weer in het dagelijks gebeuren te stappen en te doen wat in jouw vermogen ligt om bij te dragen aan de oplossing van deze wereldcrisis.

“The only way out is in…”: ik wens je toe dat je deze weg actief gaat en tijd en energie investeert in het cultiveren van (contact met) je binnenwereld. Om je hierbij te helpen bied ik een aantal opties:

as ZONDAG 29 maart: LIVE ONLINE MEDITATIE  10.00 – 11.15 uur
Voor het eerst ga ik live online les geven! Het wordt een uur waarin we verbinden met het Hart. In eerste instantie om te ontspannen en onszelf te ankeren in onze hartenergie. En daarna laten we liefde en positieve, helende intenties uitstromen naar de wereld. Wil je meedoen: stuur mij een email voor nadere uitleg van de werkwijze. Ik zou het zeer op prijs stellen als je een donatie doet naar je eigen draagkracht.

YOGALES op Youtube
Vorige week heb ik (ook voor het eerst) een yogales opgenomen. Het is een les van 35 minuten die je helpt om te aarden en om vertrouwen en flexibiliteit te bevorderen. Bij deze bied ik hem ook aan jou aan: klik hier voor de link naar Youtube

MEDITATIE – een basisoefening
Wil je liever mediteren, gebruik dan deze audio. Een heel basale oefening om te ‘zitten met wat er is’. Alles bestaansrecht geven; ook je angst, je onrust, je frustratie. Probeer het eens: klik hier 

Ik vind het leuk om je ervaringen te horen en uiteraard hoop ik ook om je misschien al as zondag via de digitale weg te ontmoeten. Warme groet, Mieke

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.