Transitie
Wat gebeurt er veel in de wereld… het Coronavirus blijft ons dagelijks leven beinvloeden en de emoties rond racisme lopen momenteel zeer hoog op. Op mij komt het over als een grote collectieve transitie, die ieder van ons uitnodigt tot herziening van onze leefstijl en een dieper contact met onze innerlijke kern. Velen van ons ervaren dan ook in hun dagelijks leven de nodige reuring.

Persoonlijk
Dat geldt zeker ook voor mij. In mijn persoonlijk leven is transitie een sleutelwoord en spelen er grote veranderingen. Daarnaast is eind april mijn moeder overleden. Een verdrietige gebeurtenis en een groot gemis om haar niet meer in levende lijve te kunnen ontmoeten. Desalniettemin voel ik diepe dankbaarheid om alles wat ik heb mogen ontvangen en ervaren, niet in de laatste plaats in de laatste periode van haar leven. Ik weet dat dit mij verder zal leiden en ook inspireren tot nieuwe vormen van dienstverlening. Hier hoor je zeker nog over…

Yoga en Meditatie als hulpbron
Al met al is dit voor mij en voor velen met mij een zeer intense periode met veel onzekerheden maar ook met veel potentie. Mij helpt het enorm om met grote regelmaat aan yoga en meditatie te doen. Het brengt mij o.a. rust, inzicht, heling, en het besef van en contact met mijn essentie. Staat jouw leven ook in het teken van transitie ? Dan deel ik deze hulpbron heel graag met jou tijdens een van de onderstaande activiteiten in mijn praktijk:

Serie van 4 ONLINE YOGALESSEN via Zoom, vanaf woe 10 juni. Kosten € 20,-
Deze lessen worden live gestreamd via Zoom en/of kunnen achteraf via een persoonlijke link bekeken worden op een zelfgekozen tijdstip. De lesdata en tijden zijn:
– woe 10 juni 9.30 uur
– di 16 juni 18.30 uur
– woe 24 juni 9.30 uur
– woe 1 juli 9.30 uur

MIDZOMER MEDITATIE – zondag 21 juni, online via Zoom, 10 – 11 uur. Kosten € 20,-
 Op deze dag van de zomerzonnewende verbinden we ons met de Zon. Zowel de zon buiten ons als de Zon binnenin. Laat je aanraken en voeden door haar warmte, vreugde en levenskracht!

HERVATTING YOGALESSEN IN DE PRAKTIJK
Onder voorbehoud starten de lessen in de praktijkruimte weer m.i.v. week 30 (21 juli). Uiteraard met inachtneming van hygienemaatregelen. Lestijden zijn dinsdag 18.30 en woensdag 9.15 uur, maar extra lessen zijn zeker mogelijk. Dus laat het me weten als je interesse hebt om (weer) te komen…

HEEL GRAAG TOT ZIENS… &
NAMASTE – IK GROET HET (ZON)LICHT IN JOU !

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.